Waarnemend Diensthoofd BBS Bevorderd tot Veiligheidsinspecteur 1e Klasse

Op 22 september 2022 is het waarnemend diensthoofd van de Beveiliging en Bijstandsdienst Suriname (BBS) Jersey Purperhart bevorderd tot Veiligheidsinspecteur 1e klasse door de Minister van Justitie en Politie (JusPol), Kenneth Amoksi. De bevorderingsceremonie vond plaats in de vergaderzaal van de Minister.

Minister Amoksi feliciteerde het diensthoofd en benadrukte dat waardering hoort bij hardwerken. De bewindsman haalde ook aan dat de BBS turbulente tijden heeft gehad maar dat het diensthoofd toch probeert zaken te realiseren om de organisatie hoger op te trekken. Dit gebeurt ondanks het tekort aan middelen. Er zal in de toekomst gewerkt worden aan het verscherpen van de toelatingseisen en aan  het aanpassen van het vakkenpakket  dat hoort bij de opleiding tot BBSer. Deze aanpassingen zijn nodig om gericht in te spelen op de uitdagingen in het veld, gaf de bewindsman aan.

Tot slot beloofde het  diensthoofd zijn uiterste best te doen om zaken  binnen zijn vermogen te realiseren om de organisatie naar een hoger niveau te brengen.

Bij de bevordering waren aanwezig: de Directeur Operationele Diensten Patrick Campagne, M. Fredericks namens het stafbureau van de Minister, voorzitter van de bond bij BBS G. Coulor en de Veiligheidsinspecteur dhr. Toekaya.

The post Waarnemend Diensthoofd BBS Bevorderd tot Veiligheidsinspecteur 1e Klasse appeared first on Overheid van de Republiek Suriname.

Generated by Feedzy