Voetganger na aanrijding overleden; oproep nabestaanden

Een voetganger van wie de personalia nog ontbreekt, is in de vroege ochtend van vrijdag 20 mei door een personenauto aan de Ringweg Zuid aangereden. Het verkeersslachtoffer betreft een manspersoon die ter plaatse het leven heeft gelaten.
De politie van het bureau Centrum deed na de melding van de aanrijding de locatie aan voor onderzoek. Bij aankomst van de politie, was de ambulance reeds ter plaatse. Het medisch team van de ambulance gaf de politie te kennen dat het slachtoffer geen teken van leven meer vertoonde. Een arts stelde officieel de dood van het verkeersslachtoffer vast.
Onderzoek wees uit dat de automobilist over voornoemde weg reed. Hij kwam vanuit de richting van de Leo Heinemanstraat en ging in de richting van de Prinsessestraat. De voetganger liep op de linker berm eveneens in dezelfde richting. Ter hoogte van de Prinsessestraat kwam de voetganger door tot nog toe onbekende redenen op de rijhelft van de auto met voor hem het noodlottige gevolg. De bestuurder verloor daarbij de controle over de besturing van zijn voertuig, kwam op de rechter berm terecht en belandde vervolgens in de langs de weg lopende boomskreek. De 47-jarige autobestuurder M.A. die met de schrik is vrij gekomen, bleek onder invloed van alcohol te hebben deelgenomen aan het verkeer. Zijn rijbewijs is door de politie ingevorderd. M.A. werd ter ontnuchtering overgebracht naar het politiebureau. Toen hij nuchter was is hij voorgeleid en na afstemming met het Openbaar Ministerie is M.A. in verzekering gesteld.
Het ontzielde lichaam van de voetganger is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie ter obductie in beslag genomen.
Nabestaanden of zij die denken deze manspersoon te hebben gekend, worden opgeroepen zich in verbinding te stellen met de politie van voormeld bureau.
Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeersunit van regio Paramaribo.

The post Voetganger na aanrijding overleden; oproep nabestaanden appeared first on Korps Politie Suriname.

Source