Voetganger die overreden is, overleden

De 51-jarige voetganger Radjkapoer Santokhi is in de vroege ochtend van donderdag 3 november na door een auto te zijn overreden aan de Aquariusstraat ter plaatse overleden.

De politie van het bureau Munder kreeg omstreeks 02.10 uur van die ochtend de melding dat een manspersoon op het wegdek lag. De wetsdienaren deden de locatie aan voor onderzoek en constateerden dat Radjkapoer die op zijn buik op het wegdek lag geen teken van leven meer vertoonde. Een arts stelde officieel de dood van het verkeersslachtoffer vast. Op de rug van de overledene werden bandafdrukken van een auto waargenomen. Het vermoeden bestaat dat het slachtoffer op het wegdek sliep en door een auto moet zijn overreden. Bedoelde voertuig is hierna doorgereden en heeft de voetganger in hulpeloze toestand achter gelaten.

Het ontzielde lichaam van Radjkapoer is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie door de politie in beslag genomen. Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Paramaribo.

De politie doet hierbij een beroep op de gemeenschap om alle informatie die kunnen leiden tot het achterhalen van de doorrijder door te spelen via het alarmnummer 115, de gratis tip lijn 179 of op de telefoonnummers 443777 of 443778.

The post Voetganger die overreden is, overleden appeared first on Korps Politie Suriname.

Generated by Feedzy