VMSS wil jong ondernemerschap en leiderschap stimuleren

De Vereniging voor Minderdraagkrachtige Studenten in Suriname (VMSS) vindt dat jong ondernemerschap en leiderschap bij jongeren gestimuleerd moet worden. “Ondanks de huidige economische situatie en de COVID-19-pandemie mogen wij het belang van jong ondernemerschap niet uit het oog verliezen,” schrijft de vereniging in een persbericht. Met die gedachte is de VMSS gestart met een project om jong ondernemerschap en leiderschap onder jongeren (verder) te ontwikkelen.

Tijdens dit project zullen er cursussen over leiderschap en ondernemerschap aan deze doelgroep worden aangeboden. Geïnteresseerden mogen zich tot en met 12 augustus registreren voor de cursussen Basis leiderschap, Leiderschap Advanced, Basis Ondernemerschap, Verandermanagement en Zakelijk schrijven.

Er zullen verder ook tools worden aangereikt aan de cursisten om hun competenties verder aan te scherpen en andere vaardigheden aan te leren. Aan het eind komen de deelnemers in aanmerking voor een certificaat.

Met deze cursussen wenst de vereniging een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van jonge ondernemers en de leiderschapsvaardigheden van onder andere jongeren aan te scherpen.


Source