Varun Dhawan, Shashank Khaitan, Alia Bhatt gedenken wijlen Sidharth Shukla

Varun Dhawan en Alia Bhatt’s Humpty Sharma Ki Dulhania vierden het feit dat het al acht jaar tot de release. De Shashank Khaitan-film, uit de stallen van Dharma Productions, markeerde ook het Bollywood-debuut van Bigg Boss 13-winnaar Sidharth Shukla. Bij de gelukkige gelegenheid deelde het team oprechte aantekeningen over hun tijd samen en herinnerde ze zelfs met liefde aan Shukla, die vorig jaar stierf na een hartaanval.

Regisseur Shashank Khaitan deelde een lang bericht op Instagram waarin hij het team van Humpty Sharma Ki Dulhania bedankte. Hij vertelde hoe het voelt alsof ze de film in een ander leven hebben gemaakt. Toen hij vertelde hoe Dhawan in deze periode trouwde, Johar kinderen kreeg en zelfs Bhatt moeder zou worden, herinnerde de regisseur zich Shukla en zei dat hij ze had achtergelaten voor een betere plek.

Het bericht luidt: “#8 jaar #hskd … Soms voelt het als gisteren en soms een ander leven … Er is zoveel gebeurd in slechts 8 jaar … Varun is getrouwd. Karan heeft nu baby’s. Ik had een baby. Alia is getrouwd en staat op het punt een baby te krijgen. Veel van mijn HOD’s die toen kinderen waren, hebben nu baby’s … Oké, genoeg babypraat. Raj en Bhanu werden filmregisseurs. We vochten door Covid heen. Siddharth Shukla heeft ons verlaten voor een betere plek? Terwijl ik dit bericht schrijf, ben ik op verkenning voor mijn volgende film. Mijn hart is gevuld met dankbaarheid. Bedankt Karan voor het blijvende geloof in mij. Je hebt me echt vleugels gegeven om te vliegen. Aaloo jou zo hoog zien vliegen, maakt me zo blij en trots. Ik wens je het beste in alle nieuwe rollen die je gaat beginnen. VD mijn broer mijn vriend. We vieren elkaars succes en moedigen elkaar aan door onze mislukkingen. We zijn echt de broer van Karmic… Mijn ongelooflijke cast en crew… bedankt voor het vertrouwen in mij toen en nu… Heel veel liefde. Mijn familie, mijn kracht en mijn grootste cheerleaders. Hou van jou. Nals mijn zielsverwant en metgezel, bedankt voor alles en bedankt voor Masaya. De grootste vreugde die ik voel is het openen van mijn ogen en het zien van haar glimlach. En aan mijn mentor Dr. Daisaku Ikeda. Diepste dankbaarheid voor het belangeloos verspreiden van de wet. Het is vanwege #nammyohorengekyo dat ik door alles wat ik lach, elke dag vecht en geluk voel.”

Source