Twintig personen leren geurkaarsen maken

De eerste Candle Making Experience was meer dan een succes. Ondernemer Jenilva Bree van The Candle Bar Su, heeft samen met 20 andere deelnemers kaarsen gemaakt. De bedoeling van zo’n avond was om gezellig onder het genot van een drankje en leuke muziek een eigen unieke geurkaars te maken.

De deelnemers konden hun eigen geur kiezen en decoreren, ook compleet naar wens met botanische bloemen, glitter en een speciale kleur poeder. Het evenement werd op 18 september gehouden. De gasten waren allemaal benieuwd naar het proces voor het maken van geurkaarsen.

De deelnemers mochten eerst kennismaken met Bree, waarna zij stapsgewijs werden begeleid tot het einde. De avond werd afgesloten met snacks, drank, gebabbel en muziek, terwijl de fotograaf zijn laatste shots maakte. “De dames en heren hebben ontzettend genoten. Als ik nu terugkijk naar de beelden, zie ik alleen blije gezichten en hoor ik gegiechel op de achtergrond en dat maakt me blij,” zegt Bree.

Na ruim twee jaar van de COVID-19-pandemie was het weer mogelijk om fysiek een evenement bij te wonen. Vele Surinamers zijn nu op zoek naar verschillende ontspanningsmogelijkheden. COVID heeft deze ondernemers creatiever gemaakt in de uitvoer van hun onderneming.

Voor Bree gaat het meer om de ervaring. “Gastvrijheid en service staan daarom bij ons centraal. We hebben graag dat gasten niet alleen vertrekken met een unieke geurkaars, maar ook met herinneringen die levenslang meegaan,” zegt Bree.

Generated by Feedzy