Tres Navy song ‘OMG’ krijgt videoclip na toenemende populariteit

Het artiesten/broer duo Tres Navy heeft voor alle muziekliefhebbers een videoclip uitgebracht. Dagblad Suriname verneemt, dat het artiesten/broer duo met Surinaamse roots actief bezig is in de Nederlandse muziekwereld.

De song OMG is al enige tijd online, in de beginfase werd het nummer niet meteen opgepakt door de luisteraars.

Na het spelen van de popronde, een rondreizend muziekfestival, werden de heren door FunX uitgelicht als “Artist of the month”. Dit resulteerde in nationale- en internationale exposure.

OMG heeft betrekking op het effect als je iemand persoonlijk ziet, de vibe van wie is deze persoon. In de track wordt individueel bezongen wat men voor elkaar zou kunnen betekenen, onder andere waar kom jij vandaan en ik wens alles over jou te weten.

Het nummer stond 16 weken in de FunX Xcharts – de grootste Urban radio zender van Nederland -, en werd opgepakt door Spotify playlist “La Vida Loca” en heeft het tot op heden een stream aantal van ongeveer 700.000 bereikt. OMG werd ook wereldwijd in dans-challenges gebruikt door verschillende TikTokkers en nationale bekendheden, in onder anderen Brazilië, Duitsland, Frankrijk en Uruguay, aldus de artiesten Jimmy en Rowsu in een gesprek.

(Khoesiaal P.)

Source