Tanushree Dutta beweert ’target’ te zijn van maffia, politiek circuit en anti-nationale criminelen

Tanushree Dutta, die een sabbatical had genomen uit B-town, keerde met een knal terug in de industrie toen ze een aantal bekende namen uit de industrie beschuldigde van seksueel wangedrag. Hoewel Dutta sindsdien in de buurt is, heeft ze geen deel uitgemaakt van projecten in Bollywood.

Onlangs nadat ze in het nieuws was, omdat ze ontsnapte aan een ongeluk, heeft de actrice opnieuw een gesprek op social media aangewakkerd waarin ze enkele niet nader genoemde mensen beschuldigt van sabotage, doelwit en intimidatie van haar.

In een recent bericht gedeeld door Tanushree Dutta, beweert de actrice dat ze wordt gedwongen zelfmoord te plegen, omdat iemand haar carrière probeert te saboteren terwijl ze probeert werk te vinden. Ze schreef: “Ik word erg lastig gevallen en het doelwit. Alsjeblieft iemand doe iets!! Eerst was het mijn Bollywood-werk dat vorig jaar werd gesaboteerd, toen werd er een meid geplant om mijn drinkwater te overgieten met medicijnen en steroïden die allerlei ernstige gezondheidsproblemen veroorzaakten, en toen ik in mei naar Ujjain ontsnapte, werd twee keren aan de remmen van mijn voertuig geknoeid en een ongeluk. Ik ontsnapte aan de dood en keerde na 40 dagen terug in Mumbai om mijn normale leven en werk te hervatten. Nu vreemde walgelijke dingen in mijn gebouw buiten mijn flat.”

Ze vervolgde de post en voegde eraan toe: “Ik ga zeker geen zelfmoord plegen, yeh kaan kholkar sun lo sab log!! Ik ga ook niet weg en ga nergens heen. Ik ben hier om te blijven en mijn openbare carrière tot grotere hoogten dan ooit tevoren te doen herleven! De Bollywood-maffia, het oude politieke circuit van Maharashtra (dat hier nog steeds invloed heeft) en snode anti-nationale criminele elementen werken samen meestal zo om mensen lastig te vallen. Ik ben er heel zeker van dat de #metoo-schuldigen en de NGO die ik heb ontmaskerd hier achter zitten, want waarom zou ik anders zo worden aangevallen en lastiggevallen?? Schaam je allemaal! Je moet je schamen! Ik weet dat veel mensen zullen proberen me te ontslaan, maar ik plaats al heel lang updates op insta. Het is ernstige mentale, fysieke en psychologische intimidatie. Wat is dit voor een plek waar jonge jongens en meisjes zomaar kunnen worden lastiggevallen en vermoord omdat ze zich verzetten tegen onrecht?”

“Ik wens dat presidenten heersen en militair bewind worden gevestigd in Maharashtra en de centrale regering die ook totale controle uitoefenen over zaken op grondniveau. Het loopt hier echt uit de hand. Gewone mensen zoals ik lijden. Hier moet iets drastisch gebeuren. Vandaag ben ik het, morgen kan jij het ook zijn. Ik denk dat het bespreken van een aantal onderwerpen op mijn Instagram de laatste tijd sommige mensen echt op het verkeerde been heeft gezet. Alle geruchten moeten waar zijn als iemand zoals ik, die niet eens iets met dingen te maken heeft, op deze manier wordt aangevallen. Ondanks dit alles zal ik mijn spirituele sadhana meer verdiepen en mijn geest verder versterken. Ik wil me ook echt concentreren op de nieuwe zakelijke / werkmogelijkheden die ik krijg en fris in het leven beginnen. Geen wet en orde meer in deze stad! Was altijd een veilige haven voor artiesten en alleenstaande vrouwen. Hé Krishna! Broeder, help me ????”, concludeerde ze.

Source