SLM vliegt niet meer naar Trinidad

Surinam Airways heeft aangekondigd dat het zijn diensten per maandag moet stopzetten, na bijna drie decennia van operaties in Port-of-Spain, Trinidad en Tobago. De luchtvaartmaatschappij zei niet wat de reden is van de onmiddellijke opschorting maar meldt dat ze haar werkmodel en de economische levensvatbaarheid op haar routenetwerk zal herzien, meldt de Trinidad and Tobago Guardian.

“Het vertrek uit Port-of-Spain, net als elke andere herstructurerings- en organisatieontwikkelingsproces, is voor ons een moeilijke beslissing om de activiteiten naar de Trinidad-markt op te schorten na 29 jaar in dienst van de mensen van dit prachtige eiland. Ons hart is gepijnigd dat we moeten scheiden van de meer dan drie decennia lange relatie met onze General Sales Agent (GSA), loyale medewerkers, toegewijde mensen, reisbureaus en autoriteiten van deze bestemming. Bedankt voor het vertrouwen en uw onschatbare steun om van ons een vertrouwde luchtvaartmaatschappij te maken. We zijn echter hoopvol dat we kunnen hervatten na het herzien van ons routenetwerk en de vlootvereisten om duurzame groei in de regio te garanderen en om in de toekomst naar tien of meer bestemmingen te blijven opereren”, zegt de woordvoerder van Surinam Airways, de bijna 60-jarige luchtvaartmaatschappij die eigendom is van de overheid.

De luchtvaartmaatschappij voegde eraan toe dat passagiers wiens vluchten in gedrang komen, zullen worden geaccommodeerd met Caribbean Airlines. Ze worden gevraagd rechtstreeks contact op te nemen met hun reisagenten of Surinam Airways.

Source