‘Shark Tank’-ster ‘Mr. Wonderful’ heeft een nieuwe show

“Shark Tank”-ster Kevin “Mr. Wonderful” O’Leary (en zijn bepalende zwarte pak) host een nieuwe zesdelige serie op CNBC.

“Money Court”, die woensdag (11 augustus) om 22.00 uur in première gaat, bevat de rechtstreekse uitspraak van O’Leary over financiële familiegeschillen via Zoom, geflankeerd door veteraan proces advocaat Katie Phang en Ada Pozo, een voormalig proces advocaat, openbare verdediger en oordeel.

“Ik denk dat het echt een momentopname van het leven is”, vertelde O’Leary, 67, aan The Post. “Iedereen ziet zichzelf in deze gevallen – iedereen heeft die oom, die zus, die broer die geld van hen heeft geleend en het nooit heeft terugbetaald.

“Er wordt zoveel gepraat over het huwelijk als een bedrijf, en dat is waar … maar als je een gezin in een familiebedrijf ondersteunt, wordt het ingewikkelder”, zei hij. “Een van de redenen waarom huwelijken stuklopen – en dat geldt ook voor familiebedrijven – is geen ontrouw, het is financiële druk. Het ene gezinslid geeft meer uit dan de anderen of gaat failliet of doet financieel iets dat een enorme druk op het gezin legt en die relatie verbreekt.”

O’Leary, Pozo en Phang horen drie zaken in elke aflevering van ‘Money Court’, luisterend naar beide kanten van een geschil. Ze breken om de zaken te bespreken, waarna O’Leary zijn definitieve oordeel velt. De betrokken partijen dienen zich aan zijn uitspraak te houden.

Source