Santokhi: ‘We gaan nu naar drie betere jaren’

“Verliest u geen hoop. We zijn op de goede weg. De twee zware jaren hebben we al afgesloten. We gaan nu naar de drie betere jaren. We gaan nu naar de jaren waarbij er verlichting zal komen voor het Surinaamse volk. We gaan nu naar de periode waarbij de economie gaat naar stabiliteit en groei‘’, dit zei president Chandrikapersad Santokhi afgelopen weekend tijdens een radio interview. Volgens het staatshoofd is hij bewust van de extreme zware periode waaronder het volk gebukt gaat, maar kan hij verzekeren dat daar een eind aan komt.

‘’Nu zijn we in de tweede helft, waar we concrete resultaten gaan presenteren. En ik denk dat we wel in staat zullen zijn ongeveer 70 procent te realiseren”, zegt Santokhi. Het staatshoofd zegt dat in de eerste twee jaren van zijn regeertermijn, er veel inspanningen gepleegd zijn inzake het herwinnen van vertrouwen zowel nationaal als internationaal, om de schulden te herschikken en een monetaire stabiliteit, teweeg te brengen. Dit heeft volgens Santokhi, langer geduurd dan gewenst, vanwege de vernietiging van de economie door de vorige regering.

De president zegt verder, er goed vertrouwen in te hebben, dat het volk hem een tweede termijn zal geven. Volgens hem zal hij het zeker niet uit de weg gaan als het volk dat van hem vraagt. Echter is hij er ook van bewust, niet overal geliefd te zijn. Volgens hem ziet de oppositie hem eerder gaan dan komen.

The post Santokhi: ‘We gaan nu naar drie betere jaren’ appeared first on DE WEST.

Generated by Feedzy