Quick-fix geheimen van Hollywood’s heetste lichamen: hoe je ze kunt proberen

Zoals velen van ons het afgelopen jaar thuis vastzaten, viel Sandra Hinke tijdens de pandemie uit haar schoonheids- en fitnessroutines. Toen de lente kwam en ze klaar was om haar loungewear in te ruilen voor meer onthullende kleding, was de gepensioneerde leraar niet blij met haar uiterlijk.

“Ik sport meestal veel en ik was altijd erg consequent in mijn onderhoud, maar een jaar in huis zijn eiste echt een tol van mijn lichaam”, zei de 53-jarige, die in Dix Hills, LI woont. . “Ik wilde mezelf strandklaar maken.”

Dus meldde ze zich aan voor radiofrequente microneedling-behandelingen, bedoeld om de huidlaxiteit te verbeteren en rimpels te verminderen, van dermatoloog Marina Peredo, die kantoren heeft in Dix Hills en aan de Upper East Side. Deze werden gevolgd door de plaatselijke toepassing van exosomen, een experimentele celgebaseerde therapie waarvan gedacht wordt dat het weefselgroeifactoren bevordert en genezing versnelt.

Artsen zeggen dat ze nu een toestroom van mensen zien die op zoek zijn naar manieren om hun look snel van huisgebonden naar hete meidenzomer te brengen.

“Radiofrequentie verstevigt bestaand collageen en elastine en maakt de huid er jonger uit”, zegt Peredo over de 40 minuten durende procedure, waarbij kleine naaldjes pulsen in de huid afgeven. Ze voegt exosomen toe om nieuw collageen op te bouwen en roodheid te verminderen. Er zijn een tot drie sessies nodig met een tussenpoos van twee tot drie weken en de pakketten variëren van $ 2.000 tot $ 5.000.

Source