Oreo heeft zojuist zijn eerste café geopend

Voor Oreo leek het nooit genoeg te zijn om het beroemdste koekje ter wereld te zijn: naast zijn kenmerkende smaak en melkdipmogelijkheden, heeft het merk ook een reputatie voor zijn eindeloze stroom van promotiecampagnes: het vrijgeven van een encyclopedie met beperkte edition-smaken, samenwerken met iedereen, van Lady Gaga tot de NBA, en kleine en grote gimmicks uitproberen – zoals een kleine Oreo-platenspeler en een Oreo-doemsdagkluis.

Blijkbaar is er echter één ding dat Oreo nog moet proberen in zijn 109-jarige geschiedenis: het openen van een eigen café.

Oreo heeft geopend wat het zijn “eerste café ooit” noemt – simpelweg het Oreo Café genoemd – “een nieuwe, meeslepende en gepersonaliseerde manier voor alle fans en koekjesliefhebbers om Oreo persoonlijk te ervaren!” Toegegeven, het is niet helemaal het pittoreske café dat je in de straten van Parijs zou verwachten; in plaats daarvan bevindt het zich op de derde verdieping van de It’Sugar-winkel in het American Dream-complex in het Meadowlands Sports Complex in East Rutherford, New Jersey.

Concreet is het menu onderverdeeld in drie secties. De “Oreo Desserts” zijn Oreo-spins op drie klassiekers: een cheesecake, een wafelijscoupe en een brownieijscoupe. De “Drankjes” omvatten een Oreo-geaccentueerde smoothie en koud brouwsel naast basics zoals koffie en thee. Maar de ster van de show is de “Twist Your Oreo” -optie waarmee klanten kunnen beginnen met een basis van wafel, ijssandwich, kegel of milkshake en het vervolgens kunnen afronden met een lange lijst van Oreo-geïnspireerde toppings.

Source