Nog steeds gesloten poort bij uitgegeven project

P&D beweert dat project hen toebehoort

Verschillende burgers hebben bij de redactie hun beklag gedaan, dat zij al enige tijd de dupe zijn dat ze een door de overheid uitgegeven bouwproject, niet kunnen betreden. Volgens hen gaat het om percelen in Wanica en wel het ressort Houttuin. De belanghebbenden vertelden, dat de bereidverklaringen van dit project door de vorige regering zijn uitgegeven, en dat de beschikkingen zijn verstrekt door de huidige regering. Echter stuiten de eigenaren al enige tijd op een gesloten poort van het project en kan de overheid ze geen verdere informatie verschaffen. ‘’Je krijgt een perceel ter bebouwing, maar je kan het terrein niet op. Dat is ook een vorm van oplichterij! We hebben keihard de kosten betaald die van ons verlangd werden”, zegt een gebelgde burger.

Volgens informatie was dit project een samenwerking met vastgoedondernemer P&D, maar het is niet bekend of het project al is overgedragen aan de staat. P&D heeft bij de ingang een kantoor gevestigd. De redactie heeft tevergeefs getracht contact te maken met de ondernemer. Volgens de administratie behoort het perceel hen toe en worden de percelen aangeboden voor een bedrag van euro 20.000. Volgens hen gaat het niet om een overheidsproject, zoals beweerd wordt.

Volgens de burgers worden zij van het kastje naar de muur gestuurd. “Voor het project is er een kantoor voor een zandput. Je vraagt je af waar deze afgraver is, gezien duidelijk te merken is dat mensen het project frequent betreden”, aldus een burger.

De belanghebbenden verduidelijken dat er duidelijk sporen zijn dat het slot eerder is geforceerd, maar dat men wederom andere sloten heeft geplaatst. “We willen bouwen, omdat we de hoge huurprijzen zat zijn. Als we het project niet kunnen betreden, willen we een andere plek. De president heeft tijdens de afgifte van de beschikkingen plechtig beloofd, dat hiermee de woningnood deels verholpen zal worden. Hoe dan? Ik mijn perceel niet eens betreden”, aldus een belanghebbende.

 

The post Nog steeds gesloten poort bij uitgegeven project appeared first on DE WEST.

Generated by Feedzy