NEERLEGGING FUNCTIES LEO BRUNSWIJK MOET NIET ZONDER ONDERZOEK!

Dat de vicepresident heeft beloofd Leo Brunswijk zijn functies af te nemen, is voor velen een prachtig geluid. Echter mag dit niet gepaard gaan zonder een onderzoek achteraf. We weten reeds van deze partij waarvoor ze staat en dat ze geen functie neerlegt zonder haar eigen belang te hebben veiliggesteld. Laten we goed gaan onderzoeken of er geen wurgcontracten zijn getekend en dat Leo zijn posten niet verlaat met behoud van salaris. Leo is naar verluidt, zo gesteld op geld dat het niet hebben ervan, hem misschien wel ziek maakt.
Laten we meteen stellen, dat het bij het terugdraaien van bepaalde functies niet alleen om Leo gaat. De andere persoon die vaak liegt, moet vele familiebenoemingen en functies neerleggen. Velen zijn het eens met een stelling van een bekende Surinamer, die zei dat je niet eens tijd hebt om één baan goed te doen. Hoe doe je in hemelsnaam dan zeven banen? Trouwens, laten we kijken of de president dit keer de daad bij het woord voegt en de functies van zijn eega terugdraait, zoals hij dat in Nederland beloofd had.
Maar ook de domeingronden die intussen zijn verdeeld en waarbij de zogenaamde volksvertegenwoordigers er en vier hebben ontvangen, moeten worden teruggedraaid. Ook de projecten die door de vorige regering zijn vrijgegeven en waarnaar er zogenaamd een onderzoek gaande is, moeten uiteindelijk worden overgeschreven op naam. We weten allemaal dat men verwacht dat deze kwestie in een doofpot kan belanden, echter zal dit niet gebeuren.
K. Y.

The post NEERLEGGING FUNCTIES LEO BRUNSWIJK MOET NIET ZONDER ONDERZOEK! appeared first on DE WEST.

Source