Naomi Campbell over eenjarige dochter: ‘Zij is mijn prioriteit in het leven’

Het belangrijkste in het leven van Naomi Campbell is momenteel haar eenjarige dochter. Dat vertelt het 52-jarige Britse topmodel, dat maar weinig loslaat over haar dochter, in gesprek met het Franse tijdschrift Madame Figaro. ‘’Elke nacht breng ik haar in slaap door slaapliedjes te zingen’’, vertelt Campbell. ‘’Ik moet haar adem op me voelen’’.

Hoewel haar dochter pas een jaar oud is, ziet Campbell de persoonlijkheid van haar dochter al duidelijk worden. ‘’Ik neem haar overal mee naartoe’’. Ook reageert het model op kritiek dat ze ‘pas’ na haar vijftigste moeder is geworden. ‘’Mijn dochter arriveerde precies op het juiste moment’’. De naam van haar dochter maakt de Britse niet bekend. Wel heeft Campbell gedeeld dat haar dochter niet geadopteerd is.

Source