Mohammad Faiz wint Superstar Singer 2

Na een moeizame strijd die vele maanden duurde, vond Superstar Singer 2 zaterdag zijn winnaar in Mohammad Faiz. De 14-jarige versloeg Mani, Pranjal Biswas, Sayisha Gupta, Aryananda R Babu en Rituraj om de trofee en geldprijs van Rs 15 lakh mee naar huis te nemen.

De zingende reality show, gepresenteerd door Aditya Narayan, bevatte Alka Yagnik, Himesh Reshammiya en Javed Ali als juryleden.

Faiz is één van de meest consistente en geliefde contestanten van de show geweest. Hij kreeg ook de titel ‘Future voice of romance’ van Akshay Kumar. Na zijn eerste auditie, waar hij “Khamoshiyan” zong werd de jonge zanger een favoriet bij de fans. Jurylid  Himesh Reshammiya heeft zelfs een videoclip met hem uitgebracht. Faiz’ toegewijde fandom noemt zichzelf ‘Faizians’.

In een chat met IndianExpress.com deelde Faiz, dat hij nooit had verwacht de show te winnen. Hij noemde het een surrealistisch moment en zei: “Het voelt aan als een droom die is uitgekomen voor mij. Gezien de concurrentie had ik nooit gedacht dat ik zou winnen. Alleen al om mijn familie daar te zien juichen toen mijn naam werd aangekondigd, was zo’n speciaal moment. Hoewel ze hun emoties niet konden bedwingen, was ik bevroren, omdat ik niet wist hoe ik moest reageren.”

De winnaar bedankte de jury en zei dat de veelgeprezen zangers elk van de deelnemers hebben gevraagd om contact met hen op te nemen wanneer ze dat nodig hebben. Wat zijn toekomstplannen betreft, Faiz wil zijn studie afmaken en ‘zoveel mogelijk diploma’s halen’. Hij deelde ook dat muziek zijn passie is en dat voor altijd zal blijven.

“Sinds ik ben begonnen met componeren, is er voor mij geen omkijken meer naar. Ik kan niet wachten om de wereld te vermaken met mijn liedjes”, voegde hij eraan toe.

Source