Mede-inzittende overlijdt na aanrijding in ziekenhuis

De zeventienjarige bijrijder Ishitha Harangi is na een eenzijdige aanrijding aan de Henry Fernandesweg, op 1 november in het ziekenhuis overleden. Het slachtoffer was op 31 oktober betrokken bij een eenzijdige aanrijding aan de Henry Fernandesweg. De politie van het bureau Kwatta deed na een telefonische melding van de aanrijding de locatie aan voor onderzoek.

Bij aankomst van de politie bleek de mede-inzittende Ishitha al te zijn vervoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Zij werd ter verpleging in de ziekeninrichting opgenomen, waar zij op 1 november de geest gaf.

Volgens verklaring van de bestuurder reed hij over de Henry Fernandesweg. Hij kwam vanuit de richting van de Kwattaweg gaande richting Bolletriehee. Bij die gelegenheid zag hij plotseling tijdens het rijden een gedierte voor zijn voertuig. Hierdoor week hij uit en kwam tegen een mast van de Energiebedrijven Suriname (EBS) aan.

De autobestuurder was niet onder invloed van alcohol en is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs. Het ontzielde lichaam van Ishitha is in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie door de politie in beslag genomen.

Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Midden.

Generated by Feedzy