Man tijdens roadblock met drugs aangehouden

De operatie Zero Tolerance heeft op 31 oktober in de verschillende ressorten binnen Regio Midden gesurveilleerd. Daarbij werd er aan de Indira Gandhiweg ter hoogte van Lelydorp een roadblock gehouden, waarbij er 68 voertuigen zijn gecontroleerd. Op de openbare parkeerplaats van Lelydorp is de verdachte Quincy M. aangehouden voor overtreding van de Wet verdovende middelen.

Hij had in zijn bezit ongeveer 74 gram marihuana, 57 gram hasj, 3 gram sukru, een tas inhoudende drie digitale fijn wegers, een geldbedrag in SRD en euro’s en verpakkingsmateriaal. Daarnaast werden ook twee scherpe voorwerpen, een kentekenplaat van een ander voertuig, een horloge en een mobiele telefoon aangetroffen.

Hangende het onderzoek zijn de drugs, het voertuig waarmee de verdachte zich verplaatste en alle aangetroffen goederen in beslag genomen.

Quincy is voorgeleid en na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld. Deze acties vloeien voort uit het Zero Tolerance Veiligheidsbeleid, dat onlangs door het Korps Politie Suriname is afgekondigd.

Generated by Feedzy