Lijk manspersoon die in de Suriname rivier verdronk, aangespoeld

Het ontzielde lichaam van de 25-jarige Calenthy Cicil is op woensdag 4 mei door de begrafenis ondernemer Hamdard langs de over van de Suriname rivier ter hoogte van Acaribo opgevist. Calenthy verdronk in de middag van zondag 2 mei in de Suriname rivier ter hoogte van White Beach.

De politie van het bureau Paranam deed na de melding van het verdrinkingsgeval de plek aan voor onderzoek. Daar aangekomen bleek het te gaan om de vreemdeling Calenthy die zich zonder zwemvest met een waterscooter op de Suriname verplaatste. Op een bepaald moment passeerde een jacht met andere opvarenden de waterscooter. Vanwege de golven die ontstonden door de varende jacht, is de waterscooter omgekanteld. Calenthy viel in het water en verdween toen in de diepte.

Een zoektocht naar het slachtoffer leverde niet het gewenste resultaat op. De waterscooter werd diezelfde dag gevonden en aan wal gesleept. Het lijk van de man spoelde in de morgen van 4 mei langs de oever van de Suriname rivier aan.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Calenthy door de politie afgestaan aan de nabestaanden.

The post Lijk manspersoon die in de Suriname rivier verdronk, aangespoeld appeared first on Korps Politie Suriname.

Source