Liefdadigheid om te onthullen of Amber Heard $ 7 miljoen aan Johnny Depp-scheidingsregeling heeft geschonken

Johnny Depp behaalde een overwinning in zijn rechtszaak tegen ex-vrouw Amber Heard die een liefdadigheidsinstelling zal dwingen om te onthullen of de actrice haar beloften heeft nagekomen om haar scheidingsregeling van $ 7 miljoen te doneren.

De 58-jarige ‘Pirates of Caribbean’-ster kreeg een gedeeltelijk verzoek van een rechter in New York die de American Civil Liberties Union beval documenten vrij te geven om te bevestigen of Heard, 35, de uitbetaling van hun scheiding in 2017 had gedoneerd, meldde USA Today.

Zijn advocaten hebben beweerd dat Heard loog over het schenken van haar volledige scheidingsregeling aan de ACLU en het Children’s Hospital Los Angeles – en dat het hem mogelijk zijn zaak wegens smaad tegen een Britse krant in november 2020 heeft gekost.

Andrew Caldecott, de advocaat van Depp, voerde aan dat Heards belofte aan de goede doelen een “berekende en manipulatieve leugen” was die “vanaf het begin de weegschaal tegen de heer Depp deed doorslaan”.

Depp verloor de zaak toen een rechter oordeelde dat een kop dat hij tijdens zijn huwelijk met Heard ‘vrouwenklopper’ was ‘substantieel waar’ was.

Ze had “al een aantal betalingen gedaan ter uitvoering van deze toezeggingen”, zei advocaat Adam Wolanski, meldde USA Today.

Source