KPS winnaar JUSPOL-DOMI sportevenement

In het kader van de verbroedering in sport aangelegenheden is er op zaterdag 30 oktober en zondag 31 oktober 2022, op de Politie Academie (PA) een JUSPOL-DOMI sportevenement gehouden.
Gelet op het feit dat dit een terugkerend sportevenement is onder de gewapende machten en diensten, is er gekozen voor de naam JUSPOL-DOMI die staat voor Justitie & Politie, Douane en Militairen.
Deze diensten hebben deelgenomen aan de verschillende takken van sport, zoals volleybal, slagbal, voetbal, basketbal, dammen en talentenronde. De algemene uitslagen zijn dat het Korps Politie Suriname (KPS) op nummer 1 is geƫindigd, het Korps Brandweer Suriname (KBS) nummer 2, het Nationaal Leger (NL) nummer 3, de Beveiligings-en Bijstandsdienst Suriname (BBS) nummer 4, Korps Penitentiaire Ambtenaar (KPA) nummer 5 en de Douane eindigde op nummer 6.
Voor de aanvang van dit evenement werden de aanwezigen toegesproken door de minister van Justitie & Politie, K. Amoksi, de wnd. Korpschef R. Kensen, Commissaris van politie en de nieuwbakken Bevelhebber van het Nationaal Leger (NL), Dhr. W. Kioe A Sen.

The post KPS winnaar JUSPOL-DOMI sportevenement appeared first on Korps Politie Suriname.

Generated by Feedzy