Kinderen van Flora ontvangen schoolpakketten

In het ressort Flora hebben 150 kinderen vandaag een schoolpakket ontvangen. De Stichting Jongeren van Flora en Omgeving (SJOFLO) heeft de pupillen ook een leuke dag bezorgd. Volgens SJOFLO-voorzitter, Ivanildo Plein, is het al enkele jaren zo dat de organisatie jeugdigen in Flora ondersteunt.

Plein is trots op de producten die geleverd worden aan de samenleving vanuit de buurt Flora. Er zijn jongeren die ondanks hun sociale omstandigheden toch moeite maken om te klimmen op de maatschappelijke ladder. De SJOFLO-voorzitter zegt dat hij vaker moeite doet om kinderen te ondersteunen, omdat hij zelf ook heel veel van kinderen houdt.

Volgens Gregory Rusland, voorzitter van de Nationale Partij Suriname (NPS), en beschermheer van de stichting, wil hij graag dat kinderen dezelfde kans krijgen zoals hij de mogelijkheid heeft gekregen om zich verder te scholen. Rusland vindt het goed dat organisaties op een of andere manier toch steun betuigen aan de jongere generaties.

De NPS-voorzitter geeft verder aan dat hij zich altijd sterk heeft gemaakt voor het onderwijs in Suriname, en dat gaat hij altijd blijven doen. Ook de brandweer was aanwezig om de kinderen bezig te houden.

Generated by Feedzy