Kavish Kalka legt zijn focus op muziekprojecten

Zanger Kavish Kalka mag spreken van weer een cover song op zijn naam. Dagblad Suriname verneemt dat de zanger zijn focus legt op muziekprojecten. Kavish geeft aan dat muziekliefhebbers in de komende tijd cover songs en eigen geschreven nummers mogen verwachten. Hij heeft recent de songs ‘Soch Liya’ en ‘Kesariya’ gelanceerd. 

‘Kesariya’ is gedaan op verzoek van een aantal. Zodoende is het team de studio ingedoken. De cover song is  in de smaak gevallen van de mensen die het tot nu toe beluisterd hebben, Dagelijks stromen er zo een 50 berichten met alleen maar complimentjes binnen. De audio track is in elkaar gezet door Ravish Algoe en Ravish Kalka. Het project is gefinaliseerd in Kraum Music Studio, aldus de zanger in een gesprek. 

De talentvolle Surinamer is in het dagelijks leven een professioneel tattoo artist, zanger, music producer, audio mixing en mastering engineer, videograaf. Hij is winnaar geweest van het open scholieren zangcontest in 2009. Hij heeft op het internationale podium mogen staan in landen als Curaçao en Nederland. Hij is lid geweest van populaire muziekgroepen als Beni’s houseband, South South West.

Op dit ogenblik is Kalka lid van muziekformatie Music Band Danzation. 

(Khoesiaal P.)

Generated by Feedzy