Junioren kickboksers naar Curaçao

door Marinio Balsemhof

PARAMARIBO — Tehelya-Araby Nekrui, Keara Muntslag, Valentino Artist, Leroy Cramer, Hesmichano Bodeutsch en Donne-G Sadhoe vertegenwoordigen Suriname volgende week tijdens het gala de Victorious Fighters op Curaçao. De jonge kickboksers vertrekken op 7 november samen met de coaches Rogillio Burgzorg en Maurice Douglas en coördinator Saraya Truideman. De wedstrijden zijn op 12 november en twee dagen daarna moet de delegatie terug zijn.

Truideman houdt de Ware Tijd voor dat ze tijdens haar verblijf op het eiland in contact is gekomen met Team Farao, de organisator van het gala. Met het organiseren van gala’s in eigen land, zet Truideman zich via haar stichting in om de kinderen en beginnende vechters ervaring in de ring te laten opdoen. Ze is nu blij dat zij zich in het buitenland kunnen meten.

De coördinator zegt erg ingenomen te zijn met de participatie en betrokkenheid van de ouders en de gevechtscholen Team Budo, Team Yvel en Iron Warriors. De kosten voor de uitzending worden door de ouders en familie van de vechters zelf gedekt.

Team Farao deelt op zn Facebookpagina deze flyer over het gala Victorious Fighters.

Generated by Feedzy