John Goedschalk vertrekt bij Conservation International Suriname

PARAMARIBO — Na bijkans tien jaar als directeur van Conservation International Suriname zwaait John Goedschalk op 31 december officieel af. “Afscheid nemen als directeur van CI-Suriname maakt me nostalgisch. Er zijn talloze herinneringen die ik hier heb verkregen en de gevoelens bij al deze herinneringen zijn onbeschrijflijk”, geeft Goedschalk mee.

Volgens hem is de tijd gekomen om verder te gaan “en mijn horizon te verruimen”. Hij zal de transitie maken naar een nieuwe job-invulling, zowel binnen als buiten de organisatie. “Ik vertrek met de overtuiging dat de interne organisatie het grote en prachtige werk van Conservation International Suriname voort zal zetten”, aldus Goedschalk.

“Het vaarwel zeggen blijft al met al één van de moeilijkste beslissingen die ik heb moeten nemen gedurende mijn loopbaan”

De scheidende directeur spreekt zijn dank uit aan stakeholders, supporters en vrienden “voor de steun die ik hier in deze organisatie heb gekregen om onze
gemeenschappelijke visie en missie naar een beter en groen Suriname met gelukkige gemeenschappen te helpen realiseren. Ik kijk uit naar CI-Surinames toekomstige successen en de doelen en plannen die moeten worden gekoesterd.”

Goedschalk, die niet wil praten van een “goodbye”, maar eerder een “thank you all”, zal zich vanaf het nieuwe jaar als strategisch adviseur in deze sector nationaal en internationaal inzetten voor milieu- en klimaatgerelateerde vraagstukken. “Het vaarwel zeggen blijft al met al één van de moeilijkste beslissingen die ik heb moeten nemen gedurende mijn loopbaan, maar de transitie naar een nieuwe invulling is deel van mijn levenswandel.”

Generated by Feedzy