Jerrel Wijks tekent contract met Digicel

Digicel kiest Jerrel Wijks, aanvaller van landskampioen Inter Moengotapoe,  om de SportsMax-app van het telecombedrijf lokaal bekendheid te geven. SportsMax is een applicatie. Het biedt de mogelijkheid om live sportwedstrijden te volgen en sportinformatie te lezen volgens Gail Soemodihardjo, projectmanager bij Ineffable.

Soemodihardjo geeft aan, dat voor Wijks is gekozen, omdat hij een opkomende voetbalster is. “Hij speelt voor Inter Moengotapoe en heeft ook op Jamaica (Portmore United) gevoetbald”.

Volgens de projectmanager wil Digicel  samenwerken met Wijks, omdat het bedrijf jonge sporters, die niet erg bekend zijn maar wel de potentie hebben om tot topsporter uit te groeien, een contract wil aanbieden. “Het is de bedoeling om ook andere sporters aan te trekken, maar dat is allemaal afhankelijk van het succes van de SportMax.”

Voor Wijks is de aanbieding van Digicel een “aangename verrassing, dit betekent veel voor mij”,  omdat dit soort overeenkomsten moeilijk of schaars zijn in Suriname. “Het is een nieuwe uitdaging en een compleet nieuwe ervaring, waarbij ik veel leer van Digicel en Sportsmax”, deelt hij opgewekt mee.

Source