‘Het is de schuld van vrouwen indien ze ongepland zwanger raken’

GFC LIFESTYLEREDACTIE- ‘Als een vrouw onbedoeld zwanger raakt is dat haar eigen probleem en niet de verantwoordelijkheid van de man.’

‘Vrouwen hebben 100% controle over wie er geboren wordt en wie er wordt geaborteerd. Een man heeft niets in te brengen indien een vrouw kiest om abortus te plegen, of er misschien juist voor voelt om het kind te houden.’

‘Je bent niet verantwoordelijk voor iets waar je geen zeggenschap over hebt.’

Dat zijn de uitspraken van de in Miami wonende dating-coach en podcaster Myron Gaines.

Hij vindt dat vrouwen kunnen slapen met wie ze willen en dat mannen slapen met wie ze mogen.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Vader pleit voor behoud leven baby, terwijl moeder abortus wil

Om die reden zou een man niet tot verantwoording kunnen worden geroepen indien een vrouw onbedoeld zwanger raakt, omdat ze er zelf voor zou kiezen als een man onbeschermd tot zijn hoogtepunt komt in haar holte.

‘Vrouwen beslissen of er wel of geen geslachtsgemeenschap plaatsvindt en met wie. Niet mannen. Daarom moeten vrouwen zelf met de eventuele consequenties van een zwangerschap dealen,” stelt de populaire podcaster.

Voorts is hij van mening dat vrouwen inderdaad zelf mogen beslissen wat ze met hun lijf doen, maar dat mannen op hun beurt ook zelf bepalen waaraan en aan wie ze hun geld uitgeven.

‘Vrouwen moeten leren om op de blaren te zitten. Als de man van wie ze zwanger is geraakt niets met de situatie te maken wil hebben, is dat hun eigen schuld. Het is hun fout als ze zwanger zijn geraakt van een ‘ongeschikte’ man,’ zegt Myron tot slot.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER

Source