Handelingen Ministries doneert aan Brokopondo

De kerkgemeenschap Handelingen Ministries heeft de afgelopen dagen water gedoneerd aan de slachtoffers van de wateroverlast in het district Brokopondo. Ze heeft dorpen Boslanti, Drepada en Tapoeripa aangedaan. Voorganger August Akaamba geeft aan, dat de bewoners van Brokopondo de Surinaamse samenleving nu hard nodig hebben en de kerk niet aan de kantlijn moet staan.

“We hebben ook kerken te Tapoeripa. Ons doel is om de mensen te helpen in deze noodsituatie. We kunnen niet al te veel doen, maar uit het weinige dat we hebben willen wij onze Surinamers aldaar helpen,” geeft de voorganger aan.

In totaal heeft de kerkgemeenschap 220 trays water geschonken aan de drie dorpen. Hiermee hebben ze een paar huishoudens voorzien van gezond drinkwater. Op dit moment ontberen de bewoners gezond drinkwater. De bedoeling is om op een ander moment weer een donatie te doen aan het gebied. “Het is niet alleen het evangelie van Jezus verkondigen, maar wij moeten ook op andere gebieden ondersteunen,” benadrukt de pastor.

Er wordt gebeden voor de mensen die in getroffen gebieden zijn. “Wij geloven dat God voor een structurele oplossing zal zorgen,” aldus Akaamba.

Source