Gewapende overval te Charlesburg; Vier verdachten aangehouden

De afdeling Kapitale Delicten van het Korps Politie Suriname heeft in de late nacht van vrijdag 9 september en de vroege ochtend van zaterdag 10 September vier verdachten aangehouden die vermoedelijk betrokken zijn bij de gewapende overval die gepleegd is te Charlesburg op vrijdag 9 september.
Uit het voorlopige onderzoek is komen vast te staan dat de bestuurder van een wit gelakte voertuig het terrein van een bedrijf opreed. Vijf gewapende mannen stapten uit het voertuig, er waren schoten gelost en hielden zij de arbeiders en eigenaar onder schot.
Er is een groot geldsbedrag in Surinaamse Dollars, Euro’s en Amerikaanse dollars buitgemaakt.
De afdeling Kapitale Delicten heeft enkele uren na de beroving de 35-jarige Inus A; Revelino M. 33 jaar; Shawn M. 26 jaar en de 19-jarige Rockey K. aangehouden.
Alle vier verdachten zijn na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.
Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

Het Korps Politie Suriname roept de samenleving op om alert te zijn en alle informatie die kan leiden tot aanhouden van verdachten die zich schuldig hebben gemaakt aan strafbare feiten door te spelen.
Diefstallen, maar vooral berovingen en overvallen zorgen voor een onveilig gevoel binnen onze samenleving. De politie zal al haar ten dienste staande middelen inzetten om de criminaliteit de kop in te drukken.

The post Gewapende overval te Charlesburg; Vier verdachten aangehouden appeared first on Korps Politie Suriname.

Source