“Gekke Klik” uit met nieuw geluid

De artiest “Gekke Klik” is klaar met een nieuwe reeks songs. Los van het alleen werken, gaat hij ook steeds meer in zee met collega artiesten. Ook het mengen van stijlen en beoefenen van verschillende genres zijn uitdagingen die de jonge artiest niet uit de weg gaat.

“Ik ben ze al een tijdje aan het opsparen en nu is de tijd aangebroken. Het heeft veel te maken met de juiste timing”, vertelt de artiest in een gesprek. 

De stilte in zijn carrière heeft aan uiteenlopende zaken gelegen, maar hij beloofd het publiek niet meer zo lang weg te blijven. “Mi Lobi Wang” is een song waarvoor inspiratie uit de liefde gehaald is. Soms kan je geliefde ver weg zijn, maar je moet sterk zijn en blijven om de relatie voort te zetten, zo geeft de artiest aan. Voor “Gekke klik” is het van groot belang dat vooral jonge geliefden iets halen uit dit nummer. 

Na het volk “Mi Lobi Wang” geschonken te hebben, staat “Gekke Klik” niet stil, want ook het nummer “Diem Be Tjieng” baant zich een weg naar het groter publiek. Ook dit lied is gericht op jongeren. Het belang van gehoorzaamheid aan je ouders en ouderen en jongeren wordt benadrukt. 

 “Gekke Klik” belooft  positieve en opbouwende nummers te brengen aan het groter publiek. Voortaan geen lange afwezigheid, maar veel muziek waar men naar uit kan kijken.

Generated by Feedzy