Floyd Mayweather voegt $ 18 miljoen Miami Beach pastorie toe aan zijn ‘vele huizen’

Hij heet niet voor niets ‘Geld’.

Bokspromotor en voormalig professionele bokser Floyd Mayweather liet vorige week 18 miljoen dollar vallen op een herenhuis in Miami Beach, meldde The Real Deal voor het eerst.

De big spender bezit ‘veel huizen’, schepte hij dit weekend op op Instagram.

Zijn vastgoedportefeuille omvat een huis van $ 26 miljoen in Californië met een wijnmuur en een herenhuis van $ 10 miljoen in Las Vegas.

“Iemands huis is hun toevluchtsoord, plaats van vrede, ontspanning en comfort”, meende hij poëtisch over de ‘Gram toen eerder dit jaar in zijn Vegas-landhuis werd ingebroken.

Zijn nieuwste aanwinst is een huis met negen slaapkamers en 10½ badkamers dat voor het laatst werd vermeld voor $ 19,9 miljoen nadat hij in 2016 voor het eerst $ 21,8 miljoen had gevraagd. Mayweather kocht het huis via een entiteit genaamd Fojoso LLC.

De verkopers van het huis waren voormalig Morgan Stanley-directeur Candido Viyella en zijn vrouw, Anabella, die het huis in 2011 lieten bouwen.

Volgens Realtor.com vertegenwoordigde Dina Goldentayer van Douglas Elliman de lijst en Tanasha Pettigrew van Galleria International Realty vertegenwoordigde Mayweather.

De 44-jarige bokser verkocht onlangs een huis in Miami Beach voor $ 6,25 miljoen met een verlies van $ 1,5 miljoen, meldde The Post eerder van het huis dat voor het laatst werd bewoond door Barstool Sports-oprichter Dave Portnoy.

De controversiële figuur heeft vijf geadopteerde en biologische kinderen: de 25-jarige Devion Cromwell, de 21-jarige Koraun, de 21-jarige Iyanna, de 20-jarige Zion en de 17-jarige Jirah.

Source