Feyenoord probeert volgende ronde Europa League te bereiken

ROTTERDAM (ANP) – Feyenoord gaat vanuit een moeilijke positie proberen de volgende ronde van de Europa League te bereiken. In de eigen Kuip is het Italiaanse Lazio vanaf 18.45 uur de tegenstander, dat net als Sturm Graz 3 punten meer heeft dan de Rotterdammers. Feyenoord moet dus in ieder geval zelf winnen en is verder afhankelijk van het resultaat bij Midtjylland – Sturm Graz.

Midtjylland heeft net als Feyenoord 5 punten. De nummer 1 plaatst zich direct voor de achtste finales van de Europa League, de nummer 2 voor een tussenronde en de nummer 3 gaat naar de Conference League. Daarmee is alles nog mogelijk voor Feyenoord, zolang het zelf een resultaat boekt.

Vanaf 21.00 uur gaat PSV in hetzelfde toernooi bij het Noorse Bodø/Glimt proberen de groepswinst te pakken, maar dan moet Arsenal punten verspelen tegen FC Zürich. AZ speelt in Alkmaar in de Conference League vanaf 18.45 uur tegen Dnipro-1 uit Oekraïne om de eerste plek in de groep. Daarvoor moet de ploeg van trainer Pascal Jansen minstens gelijkspelen.

Generated by Feedzy