EZ organiseert Exporteurs beurs

Het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie organiseert op donderdag 8 december 2022 een Exporteurs beurs te Roeli’s Event Venue. Deze beurs dient als platform dat aangeboden wordt aan exporteurs en potentiële exporteurs. Het doel is om Business to Business netwerken te stimuleren alsook tools aan te bieden die nodig zijn voor de export. Het is de bedoeling dat alle instanties die relevant zijn voor de export over een informatiestand beschikken.
Ongeveer 50 exporteurs, die tijdens de beurs hun producten en diensten zullen presenteren, zullen worden geaccommodeerd.

Oproep exporteurs
Momenteel bestaat de gelegenheid nog voor exporteurs om zich tot en met maandag 14 november op te geven voor deelname aan de beurs.
Om mee te doen moet je je voldoen aan de volgende voorwaarden:
Je moet ingeschreven zijn bij Kamer van Koophandel en Fabrieken, een geldige vergunning hebben indien vergunningplichtig, en geïnteresseerde exporteurs kunnen door middel van deze link aanmelden voor deelname aan de beurs: https://docs.google.com/forms/d/1PcM0ygMhgyZDQyjL3V5QXCWXv9v9nTa-BO8A5G…
De deelname is gratis en voor meer informatie hiertoe kan er gebeld worden naar de telefoonsnummer 402080 toestelnummer 1251.

Generated by Feedzy