Duet Ricky Sewsaran en the Queen Of The Caribbean Motimala Binda Bholasing uitgebracht

De artiesten Ricky Sewsaran en the Queen Of The Caribbean Motimala Binda Bholasing hebben gewerkt aan een duet. Dagblad Suriname verneemt van Sewsaran, dat het zijn eerste duet is en direct met een legend, Motimala Binda Bholasing.

Het is een cover geworden van een song uit de film Malhar (1951). Het is origineel gezongen door de Indiase legendarische zangeres wijlen Mukesh en Lata Mangheskar. “Ik ben super trots dat ik een lied samen mocht zingen Motimala Bholasing. De song is opgenomen in de bekende Djwala studio door Maestro Djwala Lachman. De visual videoclip is orde gemaakt door Master Viroe.”

“Ik hoop dat het mij lukt om mijn fans tevreden te stellen met dit project. Het is een luister- en dansnummer, toepasselijk op alle gelegenheden. De eerste is gelanceerd en er komen zeker nog meer songs met de zangeres. Het is een goede samenwerking met een ieder geweest die heeft gewerkt aan het duet. Een bijzondere dank gaat uit naar alle fans voor hun support en waardering die elke keer mijn songs beluisteren en verder delen. Mijn broer Pradiep Sewsaran voor zijn ondersteuning. De songs worden elke dag afgedraaid via Ek Sitara radio 90.1 fm”, aldus Sewsaran in gesprek met Dagblad Suriname. 

Ricky Sewsaran is inmiddels lid van muziekformatie Ek Sitara Baithak als zanger en Spd en Bongo speler. The Queen Motimala is zeker 44 jaar actief in de muziekwereld en geeft aan dat ze voor het eerst een duet heeft opgenomen. 

(Khoesiaal P.)

Source