De NPS zegt dat stabilisatie en rust moeten terug keren in de samenleving

De voorzitter van de Nationale Partij Suriname (NPS) Gregory Rusland, geeft aan dat het niet goed gaat in het land. Op zaterdag jongsleden had de NPS een kader meeting in het district Para. Tijdens deze meeting werden verschillende actuele zaken aan de orde gesteld.

Volgens Rusland, zal de NPS haar bijdrage blijven leveren aan de gemeenschap. Volgens de voorzitter wordt er keer op keer gevraagd wat de stappen van de NPS zullen zijn naar verbetering van de situatie in het land.

Rusland geeft aan dat zolang het goed gaat de NPS zal ondersteunen, gaat het niet goed zullen zij hun stem laten horen. De koersontwikkeling baart de partij grote zorgen doordat het steeds moeilijker wordt voor de gemeenschap om te overleven. Wij moeten overstappen van een import economie naar een export economie.

We moeten weer overgaan naar een situatie van stabiliteit in de economie en de samenleving. De wisselkoers moet gestabiliseerd worden. Er is veel woede en onrust in de samenleving, aldus Rusland. Ook tussen de partijen lijkt er een strijd gaande wie het presidentschap zal overnemen bij de komende verkiezingen.

Generated by Feedzy