Daghoroscoop 7 augustus – Het wordt een verrassend weekend, Vissen!

VANDAAG JARIG

Je zult moeten leren omgaan met abrupte veranderingen in je carrière. Er kan van alles gebeuren en op elk moment. Flexibiliteit moet jouw sleutelwoord worden. Steeds als je denkt alles op orde te hebben, kan er weer een kink in de kabel komen en moet je je opgewassen tonen tegen onzekerheid.

ZONDAG JARIG

Het zal lastig blijken carrièreplannen te maken voor de lange termijn. Probeer koerswijzigingen tijdig in te schatten, onzekerheid te accepteren en er het beste van te maken. Ouders kunnen gaan verhuizen, maar dat zal niet zonder slag of stoot gebeuren en jouw hulp zal broodnodig zijn.

RAM

Wat er ook op de agenda staat, zorg voor stimulerende activiteiten, anders word je overvallen door lethargie. Ga de deur uit, spreek af met vrienden en kies voor ontspanning die niet te veel kost. Een wandeling langs het strand bijvoorbeeld.

STIER

Het verleden kan je dwarszitten, of het nu gaat om een vroegere geliefde of om een situatie die je hebt ontlopen, je zult de realiteit onder ogen moeten zien. Iemand kan je geld willen voorschieten, maar wil een goed omlijnd plan zien.

TWEELINGEN

Als je je intuïtie volgt, lijkt succes verzekerd. En ben je actief in de verkoop, dan zul je geen moeite hebben mensen te overtuigen. Keer je terug van vakantie, dan zul je blij zijn weer thuis te zijn. Vertrek je nu? Houd het dan kort.

KREEFT

Je kunt tevreden zijn met jezelf en met het leven als het goed gaat met je fitness, welzijn en gezondheid. Als ook de relatie met familie en vrienden goed is, kun je dit weekend genieten van zinvolle gesprekken aan de keukentafel.

LEEUW

Je zult helder van geest en bij de les zijn en dus in staat van alles te ondernemen. Na een kleine inzinking zul je je als herboren voelen. De geest is een wonderlijk iets, maar verdiep je daar maar niet te veel in.

MAAGD

Echt een weekend om je eigen gang te gaan en wat herinneringen op te halen. Maak in gedachten een tocht langs mensen, plaatsen en gebeurtenissen uit vervlogen tijden. Haal dagboeken of fotoalbums tevoorschijn, liefst met een kind.

WEEGSCHAAL

Er kan je een centrale rol in een groep worden toegedacht. Doe je liefdadigheidswerk of sta je minderbedeelden bij, dan kun je de handen vol hebben aan het organiseren van een gebeurtenis en daaruit veel voldoening putten.

SCHORPIOEN

De kosmos geeft jouw persoonlijkheid dit weekend nog een extra boost. Doe wat er van je wordt verwacht en je wordt beloond. Treed de wereld opgewekt tegemoet en zoek steun bij een vrolijk iemand als je een beetje down bent.

BOOGSCHUTTER

Je hebt alle intuïtie waarover je beschikt nodig om obstakels uit de weg te kunnen ruimen. De overtuiging dat je op de juiste weg bent, is geen excuus om je niet aan regels of feiten te houden.

STEENBOK

Je kunt momenteel de top bereiken binnen een vereniging of groep. Breid je vriendenkring uit en geef niet toe aan de wens even van alles en iedereen verlost te worden. Een beroep op de ambities van mensen zal resultaat opleveren.

WATERMAN

Er dreigt onenigheid over een financiële kwestie. Er zal grote oplettendheid vereist zijn om te voorkomen dat deze situatie een ernstiger vorm aanneemt. Binnen de familie kan bovendien chaos ontstaan die een paar dagen voortduurt.

VISSEN

Het kan een warrig, maar niet onaangenaam weekend worden. Als je voor alles openstaat, kun je van de ene verbazing in de andere vallen. Nog alleen dan moet je alert blijven; een intrigerend lid van het andere geslacht kan jouw pad kruisen.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Source