Daghoroscoop 10 augustus – Vertrouw op je intuïtie, Schorpioen

VANDAAG JARIG

Liefde zal jou niet alleen motiveren, je liefdeleven kan ook je carrière bepalen. Jouw sociale bestaan kan dit jaar druk zijn; vrijgezellen zullen veel afspraken hebben en talloze feestjes en bijeenkomsten bezoeken. Jouw probleem kan zijn dat je op twee wensen hinkt en niet kunt beslissen wat je wilt.

RAM

Overdrijf niet, in taal noch gedrag, als je een goede indruk wilt maken. Vrienden brengen jou geluk. Een zakenreis kan lucratief verlopen. Er zijn koopjes te halen en je werk verloopt soepel. Zet mondelinge afspraken meteen op papier.

STIER

Een gezondheidsprobleem kan voor stress zorgen, maar een bericht over een nieuwe behandelwijze geeft hoop. Besef dat vrienden een kostbaar bezit zijn als het erop aan komt. Thuis lijkt een verandering op komst, maar onduidelijk is wat.

TWEELINGEN

Een recent geleerde les komt van pas. Ga liever af op eigen inzichten dan op die van collega’s. Laat je op financieel gebied adviseren door een deskundige. Houd voorlopig afstand als je verliefd bent op iemand die nog gebonden is.

KREEFT

Onder invloed van de kosmos kun je diep geslapen hebben en wonderlijk gedroomd. Die dromen kunnen aanknopingspunten bieden voor de toekomst; raadpleeg een boek als je ze wilt interpreteren. Houd de werkdag kort vandaag.

LEEUW

Maak een duidelijke afbetalingsafspraak als je iemand een lening verstrekt. Besef dat de relatie met naasten gevaar loopt als je hun vraagt geld te steken in je bedrijf. Zoek een bijbaantje als je in geldnood verkeert. Blijf wel eerlijk.

MAAGD

Ieder mens heeft recht op een eigen smaak; wat jij het toppunt van schoonheid vindt, kan een ander spuuglelijk vinden. Een recente investering belooft winst. Het optimisme van een oude vriend(in) zal je inspireren en goed doen.

WEEGSCHAAL

Financiële beslissingen die verder reiken dan de nabije toekomst moeten van alle kanten worden bekeken. Deskundig advies is nodig. Doe geen dingen die de wet verbiedt; denk aan je reputatie. Op aankopen rust zegen.

SCHORPIOEN

Fysiek kan het een dag van extremen worden; let op je bloeddruk. Door op de achtergrond te blijven, kun je een techniek leren om aan prestige te winnen en succes te behalen in het zakenleven. Vertrouw op je intuïtie.

BOOGSCHUTTER

Het kan een dag van uitersten worden; je geeft of te veel geld uit, of je zit er bovenop. Door verstrooidheid kun je iets kwijtraken. Aanvaard een ongewone invitatie. Houd jezelf in de hand als je ineens verliefd wordt.

STEENBOK

Een financiële overeenkomst kan voor rust zorgen, maar ook ontevredenheid veroorzaken. Als er vrienden bij betrokken zijn, kan de vriendschap eronder lijden. Denk aan een tweede huwelijksreis als je huwelijk wankelt.

WATERMAN

Raadpleeg autoriteiten op jouw vakgebied voor antwoorden op de vragen die je hebt. Naarmate je meer keuzes hebt, zul je minder last hebben van beletsels. Sluit jezelf op als je veel moet doen; laat anderen hun eigen problemen oplossen.

VISSEN

Het kan moeite kosten om op gang te komen, zeker als je het gevoel hebt in gebreke te zijn gebleven ten opzichte van een beminde. Een leidinggever kan meer van je eisen dan je bent overeengekomen. Vraag assistentie als je iets niet aankunt.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Source