Certificaatuitreiking training presentatie-en communicatietechnieken

24 medewerkers van de Ministeries van Openbare Werken (OW), Grondbeleid en Bosbeheer (GBB) en Natuurlijke Hulpbronnen (NH), hebben geparticipeerd aan een training ‘Presentatie- en Communicatietechnieken’. De afdeling Community Engagement & Development (CE&D) heeft geparticipeerd namens het Ministerie van NH terwijl de Ministeries van OW en GBB respectievelijk zijn vertegenwoordigd door enkele medewerkers van de afdelingen de Meteorologische Dienst Suriname (MDS), de Waterloopkundige Dienst (WLA), en de sectie Educatie en Voorlichting van de Afdeling Natuur Beheer in Paramaribo en Nickerie.

Op vrijdag 14 oktober jongstleden, de laatste dag van de training in Paramaribo, kregen de participanten een certificaat uitgereikt. De training is georganiseerd in samenwerking met en ondersteund door het Global Climate Change Alliance (GCCA +) Suriname Adaptation Phase 2 Project, welke wordt gefinancierd door de Europese Unie (EU) en de United Nations Development Programme (UNDP).

Het GCCA+ Fase 2 Project ondersteunt de capaciteitsversterking bij partnerorganisaties. Uitgaande van deze doelstelling heeft één der eerdergenoemde ministeries aangegeven dat er behoefte is aan een training in communicatie- en presentatietechnieken.
In het verlengde daarvan is in samenwerking met andere overheidspartners de training in communicatie- en presentatietechnieken georganiseerd.

 Aan de uitreiking van de trainingscertificaten gingen er presentaties vooraf, waarbij tegelijkertijd ook de opgedane kennis getoetst werd. Medewerkers van Community Engagement & Development (CE&D)/NH; Selcius Poeketi, Ramona Olijfveld, Joyce Ansoe en Novella Alcantra- Majana hebben de training succesvol afgerond. Poeketi heeft de training omarmd, omdat hij het belang daarvan inziet. “Vanwege mijn werk en de diverse dienstreizen naar het binnenland voer ik vaak de communicatie met de dorpsbewoners en doe ik soms ook presentaties bij de uitvoering van projecten.” De training heeft voor de NH medewerkers goede vruchten afgeworpen.

The post <strong>Certificaatuitreiking training presentatie-en communicatietechnieken</strong> appeared first on Overheid van de Republiek Suriname.

Generated by Feedzy