Cardi B-geschenken Kulture-hermès Birkin-tas met regenboogkleuren twv $ 48K

Wie heeft er een pot met goud nodig als de regenboog zo rijk is?

Op dinsdag plaatste Cardi B Instagram-foto’s van haar 3-jarige dochter Kulture druipend van diamanten – waaronder een ketting met Minnie Mouse-thema, een horloge met bling-out en een armvol sprankelende armbanden.

Het ultieme accessoire was echter haar nieuwe gele Hermès Birkin-tas, die was bedekt met duizenden Swarovski-kristallen in de vorm van een regenboog.

Maar Michelle Berk, CEO van Privé Porter, vertelde Page Six Style dat de inspiratie voor de op maat gemaakte creatie uit een veel goedkopere plek kwam.

Berk ging wekenlang heen en weer met Cardi om het ontwerp te perfectioneren, waarvoor meer dan 30.000 kleurrijke kristallen in verschillende maten nodig waren, samen met 100 uur werk om ze allemaal te plaatsen.

De prijs voor Kulture’s nieuwe regenboog-bedazzled Birkin? Een coole $ 48.000, dankzij de extra kosten van maatwerk.

“De Birkin wordt zo groot – zo veel vrouwen krijgen er eindelijk een – dat onze grootste verzamelaars naar ons komen om iets te creëren dat niemand anders heeft. Zo simpel is het’, vertelde Berk ons ​​en legde uit waarom celebs als Paris Hilton en Jeffree Star massaal naar Privé Porter trekken voor hun uitbundige Birkins.

De luxe handtasdealer worstelt eigenlijk om de vraag bij te houden, maar Berk zei dat haar klanten “gelukkig wachten” om hun gepersonaliseerde portemonnee te bemachtigen, zelfs als ze geen exacte schatting van de tijd kunnen krijgen.

Source