Bromfietser rijdt voetganger aan; slachtoffer in het ziekenhuis overleden

De 62-jarige voetganger Ronald Duysker meer bekend als ‘Ron’ is in de vroege ochtend van 9 mei door een bromfietser met duorijder aan de Anton Dragtenweg ter hoogte van Residence Inn aangereden. Na de melding van de aanrijding deden de wetsdienaren van het bureau Centrum de locatie aan voor onderzoek. Bij aankomst werd het slachtoffer, dat niet aanspreekbaar was met een beenfractuur en een snijwond in zijn onderbeen langs de weg aangetroffen.

De bromfietser met duorijder bleek na de aanrijding te zijn doorgereden en liet de man in hulpeloze toestand achter. Met de ambulance werd de gewonde man voor medische hulp afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij werd ter verpleging in de ziekeninrichting opgenomen, waar hij op 12 mei het leven liet.

Het ontzielde lichaam van Ronald is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie door de politie in beslag genomen. De bromfietser is nog niet achterhaald. De politie doet een beroep op de gemeenschap om alle informatie die kan leiden tot het achterhalen van de bromfietser door te spelen.

Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de verkeersunit van regio Paramaribo.

Source