Bijrijder overlijdt na aanrijding in ziekenhuis

De 17-jarige bijrijder Ishitha, Harangi is na een eenzijdige aanrijding aan de Henry Fernandesweg, op dinsdag 1 november in het ziekenhuis overleden.
Het slachtoffer was op maandag 31 oktober betrokken bij een eenzijdige aanrijding aan de Henry Fernandesweg. De politie van het bureau Kwatta deed na een telefonische melding van de aanrijding de locatie aan voor onderzoek.
Bij aankomst van de politie bleek de bijrijder Ishitha voor het bekomen van medische hulp al per eigen gelegenheid te zijn vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Zij werd ter verpleging in de ziekeninrichting opgenomen, alwaar zij op 1 november de geest gaf.
Volgens verklaring van de bestuurder reed hij over de Henry Fernandesweg. Hij kwam vanuit de richting van de Kwattaweg gaande richting Bolletriehee. Bij die gelegenheid zag hij plotseling tijdens het rijden een gedierte voor zijn voertuig. Hierdoor week hij uit en kwam tegen een mast van de Energie Bedrijven Suriname (EBS) aan. De autobestuurder was niet onder invloed van alcohol en is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs.
Het ontzielde lichaam van Ishitha is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie door de politie in beslag genomen. Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Midden.

The post Bijrijder overlijdt na aanrijding in ziekenhuis appeared first on Korps Politie Suriname.

Generated by Feedzy