Bijrijder overlijdt alsnog

PARAMARIBO — Ishitha Harangi is dinsdag in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo overleden. Het zeventienjarige meisje was maandag als bijrijder betrokken geweest bij een eenzijdig verkeersongeval, waarbij het voertuig waarin ze zat bij een uitwijkmanoeuvre opbotste tegen een elektriciteitsmast aan de Henry Fernandesweg te Weg naar Zee.

Harangi werd zelf vervoerd naar de Spoedeisende Hulp van het AZP en werd ter verpleging in de ziekeninrichting opgenomen. De volgende dag gaf ze de geest. Op het ontzielde lichaam zal sectie worden verricht. De tiener is volgens de website van de politie de 59ste verkeersdode van dit jaar.

De bestuurder heeft tegenover de politie van Kwatta verklaard dat hij in de richting van Bolletriehee reed toen er plotseling een gedierte voor zijn voertuig opdook. Bij het uitwijken kwam hij tegen de elektriciteitsmast aan. De man was niet onder invloed van alcohol en is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs. Het onderzoek is overgedragen aan de Verkeersunit van regio Midden.

Generated by Feedzy