‘Baghban’-actrice Arzoo Govitrikar beschuldigt echtgenoot van huiselijk geweld en vraagt ​​echtscheiding aan

Arzoo Govitrikar is een karakterkunstenaar die te zien was in de film Baghban, waar ze een van de schoondochters van Amitabh Bachchan speelde.

De actrice beweerde dat haar man Siddharth Sabharwal haar door een man heeft behandeld en dat ze een echtscheiding heeft aangevraagd op grond van huiselijk geweld.

Arzoo had in 2019 aangifte gedaan van huiselijk geweld tegen haar man nadat ze ruzie hadden gehad over alcoholgebruik. In gesprek met ET Times vertelde ze hoe ze al twee jaar door deze verschrikkelijke toestand gaat.

“Genoeg is genoeg en ik ga dit niet langer liggen. Ik slikte mijn trots in; Ik heb het geprobeerd, en ik heb mijn best gedaan. Maar de zaken kwamen tot een hoogtepunt en ik kon niet verder met Siddharth. Ik had tot nu toe niet in de media gesproken, ook niet toen ik twee jaar geleden werd opgejaagd door telefoontjes van journalisten.”

‘Maar ik zal vandaag praten. Ik wil je vertellen dat hij me bij mijn nek heeft getrokken en heeft geprobeerd me uit de flat te gooien. Hij heeft me geslagen. Hij heeft me in mijn buik geschopt. Er waren dagen dat ik zwart en blauw in elkaar werd geslagen en ik niet naar buiten kon komen omdat ik niet wilde dat mijn blauwe plekken te zien waren.”

‘Siddharth stak twee jaar na ons huwelijk voor het eerst zijn hand naar me op. En nadat onze zoon was geboren drie jaar nadat we man en vrouw waren geworden, dreef hij gewoon uit elkaar”.

Ze voegde er zelfs aan toe dat hij een affaire heeft met een Russisch meisje: ‘Hij begon in een andere kamer te slapen. Daarna kwam ik erachter dat hij een Russische vriendin heeft; hij was constant aan het chatten met haar. Ik confronteerde hem met haar. Ik weet niet of ze nu samen zijn, want hij blijft apart. Let wel, ik heb die chats en de camerabeelden van zijn geweld en het zou me helpen om gerechtigheid te krijgen.”

Source