Autobestuurder bij verkeersongeluk uit voertuig geslingerd

De 29-jarige autobestuurder Mirsorjo Weti heeft vandaag in de vroege ochtend bij een eenzijdig verkeersongeval ter hoogte van de Magentakanaalbrug te Leiding 21 het leven gelaten. De politie van het bureau Santodorp kreeg een melding van een aanrijding met dodelijke afloop op deze locatie. Daar aangekomen constateerden de wetsdienaren dat het om een eenzijdig verkeersongeval ging.

De automobilist reed met twee inzittenden over Leiding 21 komende vanuit de rotonde en gaande naar de richting van de Magentakanaalweg. Ter hoogte van de Magentakanaalbrug, verloor de bestuurder vermoedelijk vanwege zijn hoge snelheid de controle over de besturing van het voertuig, raakte van de weg en kwam op de westelijke berm tot stilstand.

Bij die gelegenheid is de autobestuurder uit het voertuig geslingerd en werd het lichaam van Mirsorjo dat geen teken van leven meer vertoonde naast de zuidelijke stenen schutting van een pand aangetroffen. Een arts stelde officieel de dood van de automobilist vast.

Een mede-inzittende is met de ambulance naar de Spoedeisende Hulp (SEH) afgevoerd, terwijl de andere mede-inzittende per eigen gelegenheid de SEH heeft aangedaan. De schade aan het voertuig is aanzienlijk. Ook de schoeiingen van de inritten zijn aanzienlijk beschadigd.

Het ontzielde lichaam van Mirsorjo is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie in beslag genomen. Ook het voertuig is ter herkeuring door de politie in beslag genomen.

Het onderzoek van dit eenzijdig verkeersongeval is overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Midden.

Generated by Feedzy