Aryan Khan vraagt ​​rechtbank om zijn paspoort terug te geven

Shah Rukh Khan’s zoon Aryan, die vorig jaar een duidelijke verklaring kreeg van de NCB in de ‘drugs-on-cruise-zaak’, hield donderdag een pleidooi voor een speciale NDPS-rechtbank, waarin hij zijn paspoort terug vroeg.

De rechtbank droeg het Narcotics Control Bureau (NCB) op om een ​​antwoord in te dienen en plaatste de zaak voor de hoorzitting op 13 juli. Aryan Khan werd begin oktober vorig jaar gearresteerd door het Narcotics Control Bureau (NCB) in de spraakmakende drugszaak, maar het onderzoeksbureau noemde hem niet als verdachte in een aanklacht die in mei werd ingediend. De NCB liet Aryan Khan en vijf anderen vrij wegens “gebrek aan voldoende bewijs”.

Aryan Khan had zijn paspoort bij de rechtbank ingediend volgens de voorwaarden van zijn borgtocht. Hij diende een verzoek in bij de speciale rechtbank, via zijn advocaten Amit Desai en Rahul Agarwal van Desai Desai Carrimjee en Mulla, om zijn paspoort terug te krijgen, daarbij verwijzend naar de aanklacht waarop geen naam staat.

De 24-jarige werd op 3 oktober vorig jaar door de NCB gearresteerd na een inval op een Goa-cruiseschip voor de kust van Mumbai. Aryan Khan zat meer dan 20 dagen in de gevangenis, voordat hij op borgtocht werd vrijgelaten door het Hooggerechtshof van Bombay.

Source