Artiest Tekki maakt zich op voor optreden in geboorteland

Tekki, de veelbelovende Surinaams Frans-Guyanese trapartiest, bekend van de hit ‘Mi De Enke Fa Mi De’, geeft voor het eerst zijn eigen grote show in zijn geboorteland Suriname. De show vindt plaats op 5 november in het Live Entertainment Center, vroeger Flamboyant Park.  In het voorprogramma treden op Bigi Pa, Psycho SMFL, Metter-Z, Jackson Blai, Kiev RTF, Marcha Djoe, New Style, Damaru, Little Loba, Benaja en DJ’s.

Tekki verheugt zich op het optreden, dat aanvankelijk gepland was voor 2020, maar door de Covid-19-pandemie is het niet doorgegaan. “Ik verwacht al mijn fans. Kom het meemaken. Het belooft een mooie show te zullen worden”, zegt de artiest. Een optreden in zijn geboorteland is volgens de artiest heel belangrijk voor hem.

“Thuis is het waar allemaal moet beginnen, voordat het echte internationale doorbraak komt”, voegt zijn manager toe.

Tekki is aangesloten bij het label hardmelomusicrecordsofficie. Hij treedt veel op in Frans-Guyana met name Cayenne, Kourou en Saint Laurent. De veelbelovende trapartiest is ook veel te zien op de televisie aan de Franse kant. Muziek is zijn passie. Zo brengt hij de hele dag door in de opnamestudio. 

Tekki werkt nu aan nieuwe cd. Deze moet volgend jaar april mei uitkomen. De boodschap in zijn songs is liefde. Vermeldenswaard is dat Tekki geen haast heeft met zijn carrière. Hij werkt voetstap naar de top. Langzaam maar zeker.

De veelbelovende Surinaams Frans-Guyanese trapartiest heeft veel respect voor Kater karma, King Koloni, Ray Neiman en Kenny B. Ze hebben de weg geplaveid voor andere artiest. Dit voorbeeld wil hij zeker overnemen. ‘Gelooft in je zelf’, geeft hij aan de jongeren mee.

Generated by Feedzy