Als de kat van huis is dansen de muizen op tafel

Het was waarnemend-president Ronnie Brunswijk een genoegen om 466 grondbeschikkingen uit te reiken aan burgers die uit woonnood, op meerdere plaatsen in en rond Paramaribo, gronden hebben geoccupeerd.  Ook buiten de hoofdstad heeft deze onrechtmatige handeling plaatsgevonden. Het probleem sleept zich al om en bij 20 jaren voort.

President Santokhi

Bigi Bravo, grapte erom, dat hij gebruik maakt van de uitlandigheid van president Santokhi om de grondbeschikkingen uit te reiken. Zoiets als van ‘als de kat van huis is dansen de muizen op tafel’. 

Deze vrolijke noot werkte op de lachspieren van zijn gehoor. Benadrukt werd, dat de regering Santokhi/Brunswijk zich beijverd om de woonnood te verzachten. De uitreiking van grondbeschikkingen te Goede Verwachting, is daar het bewijs van.

Overtreders

De bewindsman haalde aan, dat nu de regering bezig is orde op zaken te stellen, geen enkele persoon, het in zijn hoofd moet halen om te gaan occuperen. Zij die dat doen zullen zich daarmee in de nesten werken, want van nu af aan zal er streng worden opgetreden tegen overtreders.

(Foto: ter illustratie)

HD

Generated by Feedzy