Ajax-verdediger Wijndal hoopt dat zijn enkelblessure meevalt

GLASGOW (ANP) – Owen Wijndal hoopt dat hij niet weer lang moet toekijken bij Ajax. De linksback viel tijdens het gewonnen uitduel met Rangers FC (1-3) in de Champions League uit met een enkelblessure.

“Het is dezelfde enkel als in het begin van dit seizoen, toen ik er best lang uit heb gelegen”, zei Wijndal bij RTL 7. “Maar ik moet zeggen dat het nu niet zo erg voelt. We hebben er veel ijs op gedaan en ik hoop dat die zwelling snel weggaat. Woensdag maken we een scan en dan weet ik meer.”

Wijndal kreeg eindelijk een kans in de basisformatie van Ajax. Schreuder gaf hem de voorkeur boven Daley Blind, die de hele wedstrijd op de bank bleef. “Daley is international en die speel je niet zomaar uit de basis”, zei Wijndal. “Maar ik denk dat ik het deze wedstrijd goed heb gedaan.”

Wijndal was betrokken bij de eerste twee doelpunten van Ajax. “Deze blessure is zuur”, zei de linksback, die kort voor rust geblesseerd van het veld ging. “Maar ik moet nu snel fit worden. Ik denk dat het wel goed komt.”

Generated by Feedzy