Adviseur: Klopp denkt niet aan opstappen bij Liverpool

LIVERPOOL (ANP) – Coach Jürgen Klopp overweegt niet om op te stappen bij Liverpool, ondanks de slechte start van de Engelse topclub in de Premier League. Dat zei zijn adviseur Marc Kosicke bij de tv-zender Sky. “Hij heeft nog steeds alle steun van de bazen binnen de club”, aldus Kosicke. “Jürgen houdt van de club, van de spelers en van de fans en is vastbesloten de ommekeer te bewerkstelligen.”

De Duitse trainer heeft nog een contract bij Liverpool tot de zomer van 2026. Hij won vele grote prijzen, waaronder de Champions League, het Engelse kampioenschap en de FA Cup. “Dat we door allerlei omstandigheden dit seizoen een moeilijke periode zouden krijgen, zag de leiding van de club voor het seizoen al aankomen. Er zijn voldoende verklaringen voor”, aldus de adviseur. “Van paniek is totaal geen sprake.”

In de Premier League staat Liverpool momenteel op de negende plaats. Wel bereikte de club inmiddels de volgende ronde van de Champions League, onder meer ten koste van Ajax.

Dinsdagavond (aftrap 21.00 uur) speelt Liverpool de laatste groepswedstrijd in het Europese toptoernooi op Anfield tegen Napoli.

Generated by Feedzy